Maj

Snart är vi inne i maj måndag.. snart är min ledighet slut. Den har gått äckligt fort och det känns knappt som att jag har varit ledig :P Helgen har varit superbra och superfin. Vädret kan man ju inte direkt klaga på. +20 grader och strålande sol. Jag och Aite har varit ute hela dagarna och bara myst på i solen. Jag önskar att jag kunde säga att jag har fått färg men jag har fått fräknar :P hehe. Som vanligt då..

Ja, iallafall så är ju snart maj månad här och då är det mycket som händer och fötter. Till att börja med så fyller jag ju hela 21 år. Usch vad gammal jag börjar bli :S Sen drar alla kurser igång nu i maj. Jag kommer ju att vara hjälpinstruktör på valpkursen som Gällivare Hundungdom håller i. Sedan så har jag själv anmält mig till handlingkursen med Stina. Jag kommer alltså spendera minst och absolut minst 5 kvällar i veckan ute på malmen. Det tillkommer ju lite olika möten, helgkurs och inofficiell tävling också så jag skulle nog kunna kalla bhk malmen för mitt andra hem under hela maj.

Men när maj månad är slut då är även alla kurser slut och förhoppningsvis blir det lite sommarlov från alla styrelseuppgifter också :P Inte för att jag inte tycker att det är kul, utan för att man kan behöva en liten paus och fokusera på sig själv.. och träningen tillsammans med sin egen hund.

Jag har även kikat lite på mina sommarplaner.. Ser väldigt spännande ut med många helger på bortaplan :)

Nu ska jag pyssla om Aite lite :)

/H


Kommentarer
Anonym

Hej Helena!

Otroligt fin blogg du har och en fantastisk liten jappe. Följer din blogg ofta och undrade ifall du kanske hade kunnat hjälpa mig med en sak.

Jag är intresserad av att köpa en jappe och besökte idag en kennel. Blev lite smått överraskad för japparna hade nämligen avföring som satt fast i baken. Det finns möjlighet att det kan ha fastnat en del skit från marken också, men det såg ut som avföring. Är detta vanligt hos dom (om man inte trimmar i baken) eller kan man nästan ana misskötsel?Önskar dig och din Aite all lycka!

Kramar från mig!(om du vill svara så går det bra att antingen skicka ett mail eller skriva i kommentarsfältet)

2011-04-29 @ 20:43:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0