Snart är det jul..



De där bilderna tog jag förra julen :) Blev riktigt nöjd. Om ni inte visste det så älskar jag julen! :) Det är verkligen den mysigaste tiden på året. Faktiskt så har jag börjat skriva min önskelista till tomten nu ;) Högst upp på listan är en mobil. Min är mycket opålitligt och funkar inte som den ska. Jag skulle vilja ha en HTC av något slag :P Måste fråga storebror vilken man ska ha. Han kan sånt där. Sedan så önskar jag mig lite sånt där smått och gott som inte är så kul att köpa själv. Typ strumpor, presentkort, hudvårdsgrejer m.m :)

Det bästa av allt är ju att det inte ens är länge kvar till jul!

V. 44 - ?
V. 45 - Stockholm fredag till söndag med Elin, shopping! :)
V. 46 - ?
V. 47 - Snöyran! Och skyltsöndag! Julpyntning ;)
V. 48 - ?
V. 49 - Stockholm fredag till söndag. Hundmässan!
V. 50 - ?
V. 51 - Julveckan, och självaste julafton!
V. 52 - Mellandagsrea. Nyårsafton :)

Okej, lite länge var det ju kvar. 8 veckor. Men det kommer gå fort för jag jobbar väldigt mkt! :)

Nu ska jag ta en dusch och ge Aite lite  mat :)

Frost:

Promenad för några dagar sen:



Aite var överlycklig att se tjejerna igen! :) Han har nämligen inte sett dem på ett tag. Man kan ju lugnt säga att han var trött efter att sprungit och jagat tjejorna i skogen i nästan 3 timmar :P

Baka baka liten kaka

Igår bakade jag lussebullar! :) Jaa, jag vet, det är 2 månader kvar till julafton men det är faktiskt bara drygt 1 månad kvar till 1:a advent! :) Och då tycker jag att man ska ha lussebullar. Jag är ju ledig och har varit det i nästan en vecka så jag tänkte att det är lika bra att passa på att baka :)




Och idag bakade jag vaniljgubbar. Muuuums! :) Nu finns det fika ifall någon skulle vilja komma och hälsa på mig och Aite ;)

FUL HUND!?!




HAHHAHAHAHAHAAA!!!!!!!!!!

Hittade just den här bilden. Den är tagen i september av min storebror David :P

Promenad i ett fruset men vacker landskap


Aite, Oskar och Rasmus


Aite och Rasmus spanar


Aite springer.. och slickar sig och munnen. Äckelhund :P


Oskar har fått Stinas vante, bus! ;)


3 snyggingar kommer rusande!


Att få tre hundar att se bra ut på bild var inte det lättaste :P


Nej, hon sparkar honom INTE. Och nej han står inte på hennes fot. Han hoppar ÖVER benet! :P


Imorse gick jag först en drygt 1 timmes promenad med Aite. När jag var typ 5 minuter hemifrån så ringde Stina och frågade om vi skulle gå ut på prommis :) Jag gick bara hem, gav Aite mat och drack lite vatten sen begav vi oss ut igen. Kameran fick följa med för det var så himla fint ute imorse!

/Helena & Aite

Beställt målning



Den här bilden har jag beställt som en målning. Den blir i A3 och gjord med färgpennor.
Jag fick nämligen ett presentkort på detta i födelsedagspresent av Anna, Linda & Stina!
Tack flickor! Jag tror att det kommer bli en superfin tavla ;)

Julklappsetiketter:



Nog är det väldans skönt att vara ledig :) Igår började jag dagen med att ta en promenad. Efter det fräschade jag till mig och for en snabbvända på stan. Jag köpte blommor till min faster och sprang in på Jive och hämtade lite kläder ;) Efter det åt jag lunch sen åkte jag med mamma, pappa och syster till min faster som fyllde år. Det var kul att se lite släkt och fika. Gårkvällen spenderades till att tjuvstarta julkänslan lite och göra julkort! :P Det som ni ser är alltså små (ca 7,5 x 7,5 cm) kort som jag ska fästa på paket. Det blir som själva etiketten. På baksidan fäster jag ett till papper och skriver till vem paketet är! :) Måste även håla alla i något hörn så att jag kan trä tråd igenom dem sen när det är dags :)

Aite charmar:




Det var så himla fint väder idag så efter morgonpromenad och soffslöande gick jag och Aite ut. Han fick agera fotomodell. Mitt lilla charmtroll! :)

Jag är ledig en heeeeel vecka nu så jag ska verkligen passa på att träna och mysa med min Aite :)

Nu är det längesen jag har skrivit igen..

Hej allihopa! :)
Jag har blivit hemskt dålig på att uppdatera. Jag ska försöka bättra mig men jag törs inte lova något ;)
Jag tänkte iallafall lägga in några bilder så att ni får se vad som har hänt sen sist:


Aite blev BIG i sin grupp på Gällivare Hundungdoms inofficiella utställning GULDHUND :) Supernöjd matte och superfin hund!! :D




Vi har varit ute på många promenader med Aites favorit-tjejer, det vill säga Tindra och Enya. Jag är väldigt stolt över min lillkille. Trots att Enya var mitt i löpet så kunde Aite gå lös med dom på promenad! :) Fast man blir väldigt trött av att gå med tjejerna. När man kommer hem så sover man på bädden i flera timmar ;)


Sedan så kan jag berätta att jag har tänkt satsa lite mer på lyndaden i vinter. Jag har skrivit ett träningsschema men jag får väl se hur väl jag håller det. Målet är att Aite ska bli LP1 men jag vet inte om det någonsin kommer att hända :P Försöka kan man ju alltid..

Dock så tycker jag ju att det är mycket roligare att träna tricks ;) Och Aite är så himla lättlärd. Nyss så lärde jag honom "sitt fint". Det tog väl typ 20 minuter :P Kanske är det freestyle vi ska hålla på med istället för lydnad? Hm..

Aite visar lite tricks:





RSS 2.0