Black, black, black and white

Idag har det varit en otroligt fin och rolig hunddag :) Jag och Stina började med att promenera med hundarna till Vetehatten. Det blev lite passivitetsträning för hundarna och gott fika för oss. Dock så försökte Oskar och Aite mest leka med varandra :P nåväl.

Efter en stund kom Linn också dit med sin Nero. Vi promenerade tillbaka hem till mig och hämtade handdukar och bilnycklarna sen packade vi in oss i bilen. 3 människor och 4 hundar. Aite satt som vanligt mest och skällde halva vägen, Nero satt inträng mellan Linns ben och Oskar & Rasmus ville hela tiden smyga upp i mattes famn. Golvet är tråkigt!

Vi körde till abbortjärn. Vi befarade att det skulle vara en del folk där eftersom det var så varmt och skönt ute men det satt bara ett par lååångt borta så det var ingen fara att släppa lös alla jyckar. BUS, BUS, och BUS blev det. Det är så roligt att alla hundarna går så bra ihop :) Jag skulle vilja säga att det tar död på utrycket att hanhundar inte tycker om andra hanhundar. Alla våra pojkar busade så mycke de bara orkade, en del badande blev det också.

Jag är extra glad för Aites skull. Han är ju som ni kanske vet rädd för stora hundar, och Nero är en stor hund, men det gick riktigt bra. Förra gången de busade så var Aite lite rädd och avvaktande mot Nero men nu var han inte alls lika rädd :) KUL!

Bilder är ju ett måste efter en sån här dag:


Aite och Oskar (ja, man ser ju lite av hans päls) under bordet på Vetehatten


Bus!


Oskar tar sig ett dopp


Aite tar sig också ett dopp


Black, black, black and white


Liten, större och störst


Bada!


Mer bus!


Attack!


Krokodil-pudel? ;)



Kommentarer
linn

it doesn´t matter if you´re black or white! ;)



det var himla roligt, måste helt klart göras om! :)

2010-08-16 @ 16:56:33
URL: http://blacksunshine.bloggplatsen.se
stina

Hahaha, linn den var bra :) Håller helt med, måste göras om!

2010-08-16 @ 18:26:21
URL: http://poodlepower.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0