Härlig morgonprommis

Åh vad underbart med sovmorgon! :) Jag och Aite vaknade strax efter 08.. Inget trevligt uppvaknande dock eftersom det första min hund gjorde var att spy. Hm..? Något knas är det med hans mage :S

Efter en liten stund kom vi oss iallafall ut på promenad. Det var otrooooligt härligt. Varmt och skönt, inga incidenter och Aite var på sitt bästa promenad-mood ;) Det hade ju börja ljusna när vi gick så han var inte det minst harig. Tvärt om, han skuttade omkring, ville gå sina egna vägar, jagade lite ekorrar och testade gå på hedskolan is-plan :P haha. Det blev en 1 ½ timmes prommis.. Första på en vecka! :P Verkligen välbehövt!:P haha

Nåväl. Nu är det bäst att jag börjar göra mig iordning för dagen. Jag tänkte hinna en sväng på stan innan jag börjar jobba klockan 12. Får väl se hur det går med det :P haha.

PUSS PÅ ER! /Helena & Aite

Året som gått:

Sammanfattning av 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? JA, hur mycket som helst!! Man lär sig något nytt varje dag ju :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag minns inte om jag hade något nyårslöfte förra året?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Hm.. Inte än så länge, men det är ju 2 dagar kvar :P
4. Dog någon som stod dig nära? Njäe
5. Vilka länder besökte du? Finland
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mer tid! Och mer pengar..
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Vet inte om jag kommer minnas något speciellt datum direkt? Snarare händelser.. Äh. skitsamma.
8. Vad var din största framgång 2010? Jag och Aite har kommit väldigt långt. Både med Aites utveckling och träning. Men om man ser till bara mig så är väl den största och bästa bedriften i år att jag fick fast jobb..
9. Största misstaget? Hm.. Alltså misstag gör vi ju alla men jag vet som inte om jag kan säga något direkt. Alltid lär man ju sig något av sina misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk - Ja. För mycket nu under hösten :/ Skadat mig? Hm.. det allvarligaste är väl något skärsår och blåmärken.
11. Bästa köpet? Kameran! Tror jag.. Det känns som att den kommer att bli mig mycket kär. Trots att jag inte riktigt förstår den ännu så vet jag att vi kommer att komma mycket bra överens.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hojja... Det vet ni nog redan? KLÄDER. Jag jobbar ju trots allt i en klädbutik. Skulle jag räkna på ett ungefär var jag spenderat i kläder under året som gått så skulle det bli 5-siffrigt och vääldigt stort.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Aite och våra framgångar tillsammans :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Oj.. det vet jag inte?!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lika glad tror jag :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat! Både mig själv och Aite. Jag önskar även att jag hade träffat mina vänner mer :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar? Och kanske inte varit ut så mycket.. :P
18. Hur tillbringade du julen? Delvis på jobbet, delvis ensam och delvis med familjen.
19. Blev du kär i år? Nää.. eller bara i Aite.
20. Favoritprogram på TV? Alla löjliga kärleksprogram.. Bonde söker fru, ensam mamma söker :P
21. Bästa boken du läste i år? Jag har nog nästan bara läst hundböcker? Kanske Victoria Stilwells bok om hundträning?
22. Största musikaliska upptäckten? Det måste ju vara Aites skönsång.. "Voovovoovvoov!"
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag minns inte?! Det är ju 7 månader sen!
25. Något du önskade dig men inte fick? Eh..? En elefant?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Fikade och firade :P
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns väl alltid saker som kan bli bättre men det här har varit ett väldigt bra år överlag.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? JIVE :P haha. Nä men jag är ju i verkligen fäst vid leggins + skjorta. Skönt och snyggt!
29. Vad fick dig att må bra? Aite :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag vet inget om kändisar. Har seriöst noll koll!
31. Slutligen, hur tror du 2011 blir? Tror att det blir ett roligt, bra år fyllt av hundaktivitet och roligheter!! :D

Snart är det nyår..

Då var det snart nyår. Undra sa flundra hur hunden kommer reagera? Han var ju så liten sist.. Då märkte man ju att han märkte av alla raketer.. men han var inte direkt rädd.. Kanske lite orolig bara. Han är ju lite ljudkänslig min hund.. Inte så farligt men är det höga ljud så blir han ju lite funderasam och tycker att det är lite småobehagligt. Men jag ska då gå in med inställningen att aaaaalllltt kommer gå finfint :) Då kommer det också göra det! :)

Jag vet att jag är väldig dåligt på att uppdatera just nu. Jag jobbar hela dagarna. Och när jag inte jobbar så äter eller sover jag. I princip. Och den här förbaskade förkyldningen som jag har dragits med hur länge som helst vill inte ge sig. Den likson kommer och går. Ibland bättre och ibland sämre. Sämre innan jul, sen bättre. Nu sämre igen. Undra om det kanske är något annat? Allergi? Hm.

Imorgon har jag iallafall bytt bort lite så att jag bara jobbar 4 timmar mitt på dagen istället. Det känns ooootroligt skönt. Jag tänkte sova tills jag vaknar, ta en lååååååång promenad med mitt hjärta och kanske hinna en sväng på lite mellandagsrea.


Annat nytt på hundfronten då:
- Ju större Barffas blir desto sämre tycker Aite om honom :P
- Känns nästan som att jag går bakåt i träningen med Aite bara för att det inte blir någon träning över huvud taget just nu.
- Vi har inte varit på någon långpromenad på snart en vecka. KATASTROOOOOF!
- Jag ska inte delta i agilityträningen i stallet nu till våren heller. Det kändes inte riktigt som prio 1. Söndagar under våren är vi ändå i gång och ute så mycket så då känns det inte så lockande att gå in i ett stall på kvällen.
- Jag lääängtar till sommarens utställningar! Längtar till att få göra några kortare resor med min fina Stina. Överkalix, Gällivare och mest troligt Vännäs blir det då iallafall. En sväng till Finland ska vi väl också?
- Många av mina hund-tjejor har valpisar på gång så det blir mycket valpgos under våren! Mums! :)

Ja, det var väl lite kort och gott.

Nu är det bäst att jag tar Aite under armen och går och lägger mig ;) haha.
Nattinatti!

Besök :)

Jag har just haft syster och Barffas på besök :) Nu blir det sängen! :)

Stockholms Hundmässa 2010

Nu, en vecka senare, så har jag äntligen lite tid över till att berätta om hur det var i stockholm förra helgen :)

Jag, Anna, Stina och Stinas ena pudel Oskar började resan med att åka till Kiruna fredag 17/12. Vi fick skjuts dit av Linda som tack för att vi skulle ta med två Peruanska Nakenhundar på planet åt henne. Flyget var lite försenat.. inte så värst mycket, typ 30 minuter eller något. Anna och Stina på flyget:

När vi landade på arlanda så möttes vi upp av Cherry, som skulle ta emot peruanerna. Hon var väldans snäll och lät oss åka med henne till hotellet ute i Älvsjö. När vi kom fram till hotellet så checkade vi in och tog en välbevövd paus.När vi hade gjort oss lite hemmastadda på hotellet så ringde vi en taxi och åkte till Kista. Tydligen så är det så att i Kista får man ha med hund i gallerian.. Och Stina hade ju med Oskar så det passade oss perfekt. Förmodligen så får man ha med hund på fler köpcentrum men vi ville inte chansa utan åkte till Kista eftersom vi visste att det var okej där. Efter ett par timmars shoppande så åkte vi tillbaka till hotellet. Det blev en del surrande och planerande men längre än så orkade vi inte under fredags kvällen. Stina och Oskar myste på i sängen innan de 3 människorna och hunden somnade.Dagen därpå (lördag) vaknade vi tidigt för att hinna med allt innan mässan öppnade. Frukosten var mumma!! Stina tävlade i juniorhandligen och gick vidare till kvartsfinal, duktig flicka! När Stina hade tävlat klart gick vi upp till hotellet så att hon fick byta om från sina stylisch-kläder till normala bekväma kläder och skor. Sen blev det mäss-tittande. Vi glodde i typ alla försäljningsstånd. Tog smakprover från en massa fodertillverkare och besökte rastorget. Vi tittade även lite freestyle och självklart såg vi alla gruppfinaler från lördagens utställning. Jag hann även kika lite i Riesen Schnauzer-ringen och fota lite till syster :)

När Älvsjömässan stängde för lördagen så beställde jag, Stina och Anna varsin pizza på en restaurang i närheten. Vi tog med oss pizzorna till hotellrummet och satt där och smaskade :)Under kvällen blev det mycket prat, ännu mera skratt och gottgott :) Vid det här laget hade även resten av Gällivare-tjejorna slutit upp; Michaela, Therese, Lina och Evelina (+pojkvän). Micha, tesso och lina landade i vårat rum och myspysigt hade vi det :)Efter en lååång kväll så somnade vi till slut. Morgonen därpå (söndag) så försov vi oss, men tack och lov så hann vi i tid iallafall. Hotellfrukosten var än en gång ljuvlig, och den här morgonen hade jag med mig kameran. Efter frukosten så tog vi allt pick och pack och checkade ut från hotellet-Under söndagen så var det först och främst utställningstittande på schemat. Alla "våra" raser var på samma dag. Stina ville se pudlar och Anna ville se Sheltiesar. Jag sprang emellan dem :P Japparna började senare så Anna och Stina hann titta klart "sina" raser innan det var dags för Japansk Spets. När det väl var dags för japparna så bänkade jag, Stina och Anna oss på golvet och glodde. Det var riktigt roligt att se och lite sugen blev jag ju på att själv ha Aite där ;) Det var extra roligt att titta nu för Aites kullsyster blev utställd där (se andra bilden här under).

När jag var nöjd och kände att jag hade sett nog av Japparna så var det SHOPPING som stod på schemat. Det inhandlades allt från koppel, bajspåsar och klickers till kylskåpsmagneter och första hjälpen-kit :P Det blev en heeel del att bära omkring på.När vi hade sprungit några varv i mässhallarna och även fått oss lite sushi i magen så gick vi till finalringen. Vi letade upp några bra platser och satt bänkade där ända till Best In Show hade korats.När allt var över gick vi till hotellet, hämtade packningen och kånkade på den där packningen genom halva stockholm. 2 stora burar, 1 hund, 4 resväskor, handväskor, plastpåsar mm. Allt att bära för 3 personer. TUNGT!!!!!!! Många gånger åkte både burar, påsar och väskor i backen men allt överlevde.Tåget var självklart försenat så det bara sjöng om det. Biljetterna stämde dessutom inte och allt var faktiskt bara skit. Trötta, irriterade och less satt tillslut alla på tåget hem och resan gick ändå rätt bra, tack vare trevligt sällskap. Men en sak är då säker. Jag sätter mig INTE och åker tåg så där långt igen just innan jul. Nejnej.

Det var väl i stora drag vad vi har varit med om :) jag rekommenderar ALLA som är det minsta hundintresserade att någon gång besöka Stockholms Hundmässa. Det är verkligen en upplevelse :)

/Helena & Aite

Ett smakprov från Stockholmsresan:Så här kan det gå när man bor med Stina Ryytty Holmbom.

God Jul på er alla! :)

Ja, då var den här julen över. Då är det bara ett helt år kvar till nästa. Tyvärr så var nog det här den sämsta julen i mitt liv. Jag älskar julen men iår var inget som det skulle av olika anledningar.
1. Jag jobbade
2. Vilket ledde till att jag inte fick följa till farmor o farfar (ett måste!)
3. Vilket i sin tur ledde till att jag spenderade halva dagen ensam med Aite
4. Och det ledde till att jag fick äta nudlar på självaste julafton. Hm?
5. Jag har stressat konstant de 2 senaste veckorna
6. Jag har sovit kasst de 2 senaste veckorna
7. 5:an och 6:an resulterade i att jag kände mig som en zombie.

Det var väl ungefär allt det som var fel :P Men i övrigt var det en mysigt och härlig jul, precis som det ska vara. Jag åt mumsig julmat hos mina föräldrar på kvällen och det blev paketöppning. Jag fick en massa roliga saker i julklapp som jag är otroligt tacksam för :) Så i slutändan blev det en bra jul iallafall :)

Idag har jag äntligen fått sova ut. Jag har sovit från 22:00 igår kväll till 09:00 imorse, 11 timmar. Det var otroligt skönt och behövdes veeeerkligen.

Ikväll ska det komma förbi några flickor hit så ska vi gå ut ikväll :) Därför ska Aite-Baite spendera kvällen hos mor & far, tack till dom! :)

Nu är det bäst att jag tar tag i det här.. Jag måste åka och handla så att vi kan laga mat och sen börja fixa i ordning lite grann.

Nåväl..

God fortsättning! :)

Aite hjälper mig att slå in paket:

Stress

Alltså, jag brukar faktiskt vara lugnet personifierat men nu så här dagarna innan jul känner även jag mig stressad. Det brukar aldrig hända. Trots att det är mycket att fixa innan jul så tar jag det alltid med ro.. Varje år har allt hunnits med.. förutom i år. Det känns förjävligt. Bläh.

Jag har skrivit "att göra"-listor och betat av dem eftersom men fortfarande så är det en hel del kvar..

Inte nog med att jag redan är stressad så gör min hund mig ännu mer stressad. Inatt vaknade jag av att han väckte mig och visade väldigt tydligt att han mådde dåligt. Jag kastade mig upp ur sängen och sen rusade jag ut ur lägenheten. Aite har haft diarré och kräkningar under natten och morgonen. Nu under dagen verkar det tack och lov ha blivit bättre men ni kan väl gissa vem som kommer sova dåligt inatt? :S

Jag har en heeeel del sömn jag skulle behöva ta igen. Ringarna under ögonen är inte nådiga och idag på jobbet har jag slagit fel i kassan, varit allmänt förvirrad och svamlig :P Hm.. Natten mellan julafton och juldagen, DÅ ska jag sova så länge jag bara orkar.

Nej, nu är det bäst att jag går ut med Aite. Håll tummarna för att det bara var något tillfälligt med hans mage! :)

Jag uppdaterar bättre om helgen och allt annat som händer när jag får bättre med tid :)

/Helena och Aite

Ääääntligen hemma igen!

Med rubriken så menar jag inte att jag inte har haft roligt, för det har jag verkligen. Det har varit en fantastisk upplevelse att få vara på Stockholms Hundmässa. Det jag syftar på med rubriken är resan hem. Den var mindre rolig. Tågförseningar, biljettstrul, sura SJ-tanter och nackspärr. Jag säger då en sak, jag kommer inte sätta mig på ett tåg och åka så där långt igen om det verkligen inte är nödvändigt. Nejnej! Där går gränsen. Hojja. Nästa år så blir det deffinitivt flyg båda vägarna om jag ska till hundmässan. Nåväl. Jag tänkte inte berätta något mer om helgen nu för det är jag på tok för slut för. Det får bli i ett senare inlägg. Då ska jag även lägga in en massa bilder från dagarna som varit :) Nu ska jag slå in lite paket sen säger jag nog godnatt! :P

/Helena & Aite (som har varit otroligt saknad under helgen! Mattes älskling!!!)

Snart bär det av..

Då var det äntligen dags. I våras frågade Stina mig om jag ville följa med till Stockholms Hundmässa i december. Det var just när jag hade lärt känna henne och börjat träna agility med Aite. Hon berättade att Hundungdom betalar resan och att det brukar vara väldans roligt där. Jag kunde ju självklart inte motstå erbjudandet, vilket jag är väldigt glad för idag. Gratis resa och nästan gratis boende på hotell en hel helg i Stockholm. Hela helgen kommer det stå hund på schemat. Stockholms hundmässa är inte bara en jäääättestor hundutställning, det händer så mycket mer där. Det är uppvisningar, andra tävlingar, rastorg, försäljning m.m. Att jag får åka dit med ett gäng härliga tjejor gör ju inte saken sämre direkt :P


Idag klockan 11 åker jag, Anna och Stina med bil till Kiruna. Stina har med sin Oskar och vi ska även frakta 2 peruaner till Stockholm. Flyget går vid halv två. OTROLIGT SKÖNT ATT FLYGA! Jag hade ALDRIG orkat åka tåg båda vägarna. Jag är mäkta imponerad av Lina, Therese och Michaela som kommer med tåget på lördag förmiddag. Jag, Anna och Stina fick flyga eftersom vi har med hundar och ville ha mer tid i stockholm J Tyvärr så åker vi ju tåg på vägen tillbaka. Det kommer bli JOBBIGT men det är bara härda. Tur att man har bra sällskap i alla fall.


Tåget ska vara framme klockan 12:59 i Gällivare på måndag. Jag börjar jobba 14:00. Gissa om jag blir irriterad om tåget är försenad? Föresten, det är inte en fråga OM det kommer att vara försenat, för det kommer det garanterat vara. Frågan är bara hur mycket försenade vi blir. HOJJA.


Nånå. Trots att jag är väääääldigt rädd om min nya, superbraiga systemkamera så funderar jag faktiskt på att ta med den… Känns som att det vore kul att fota allt vi kommer att se och vara med om. Hm.. Jag får klura på om det är värt att ta med den..


Nej, nu är det bäst att jag försöker mig på att packa ner lite i min än så länge väldigt tomma väska!/H

Dag 14 - Mina rädslor

Jag är rädd för spindlar, skalbaggar, getingar, alla slags kryp helt enkelt. Jag är också rädd för mördare, våldtäktsmän och rånare. Men den största rädlsan av dem alla är allt som finns under vattenytan, och då speciellt HAJAR. Huga.. Jag klarar inte av att bada om det är mer än typ 1 cm djupt vatten (hehe) och jag badar inte frivilligt. Ibland får jag till och med obehagskänslor när jag badar badkar. Nojig? Ja. Jag vet att det inte finns hajar/maneter/krokodiler/sjöodjur/bläckfiskar i badkaret men jag kan inte låta bli att tänka att det helt plötsligt kan komma en bebis-krokodil och äta upp mig.

Nu vet ni det. Det konstigaste av allt är nog att jag var stamkund på badhuset när jag var yngre..? Undra när jag lyckdes utveckla denna rädsla :PDag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor

Dag 15 – Min favoritplats

Styrelsemöte snart..

Jag är helt slut. Helst av allt skulle jag vilja sova, men icket. Det är bara att pallra sig till torpet för att träffa resten av Hundungdoms styrelse. Möte ska vi ha :) Nåväl. Snaaaart får jag sova :P

Dag 13 - Det här får mig att gråta

Jag gråter väldigt sällan. Men när jag väl gör det så kan det bero på att jag slagit mig, någon varit elak eller för att jag sett något sorgligt på TV..

Nu vet ni det ;)Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 12 - Det här får mig att må bättre

Aite såklart! När man är ledsen, upprörd eller något så är det bara att slänga en blick på sin kära vovve så känns det genast bättre. Även fast Aite inte fattar det där med att slicka tårar eller trösta känns allt ända bättre bara av att ha honom nära :) Älskade hund! Hur skulle jag överleva?Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 11 - Det här upprör mig

Det som just nu är ett stort irritationsobjekt för mig är oansvariga hundägare. Detta är något jag skulle kunna skriva 12 A4-sidor om, men jag ska fatta mig kort. Jag blir väldigt upprörd när jag ser människor som låter sina hundar göra vad dem vill. De släpper fram sina hundar till vem som helst, hur som helst och var som helst. De struntar i vad omgivningen tycker om de och struntar i att deras "älsklingar" kan göra stor skada.

Dessa människor har ingen som helst respekt för andra personer. De tror att alla älskar deras hundar lika mycket som dem gör. Det verkar som att de här människorna inte förstår att det finns människor som är hundrädda, eller hundar som är hundrädda, sjuka, aggresiva osv.

Nej, hojja. Detta är verkligen något som upprör mig eftersom jag själv drabbats så många gånger. Jag blir lessss!!!Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

haha

JAG ÄR GANSKA FACHINERAD AV ATT DET GÅR ATT BLOGGA FRÅN MOBILEN :P

Hemma på lunch

När jag kom hem för ungefär en halvimme sen så ropade jag "Hej Aite" och klev innanför dörren. Ingen hund.. "Hallåå?" Fortfarande ingen hund. Hm. Jag tog upp mobilen för att ringa till pappa och kolla om han har snott Aite. Då ser jag att jag fått ett sms av pappsen. "Ja tar med Aite till byn en sväng kram". Haha :P Men gissa om jag fick lite lätt andnöd när det inte dök upp någon hund när jag ropade?

Nu sitter jag med datorn i knät och maten i magen. Snart måste jag bege mig tillbaka till jobbet :)

/H

Min dag i bilder:


Vaknade och tände 3:e ljuset i adventsljusstaken


Jag gick ut en sväng med Aite sen knatade jag ner till tvättstugan och körde några maskiner. Mellan maskinerna hann jag handla och dammsuga. Tyvärr lyckades jag dammsuga upp min klocka. Den ligger fortfarande i dammsugarpåsen. Jag vågar inte öppna den :S


Efter att ha fått i mig lite lunch så började jag baka pepparkakor.


Det blev både gubbar, gummor, grisar, bockar och hjärtan :)


H för Helena och A för Aite


Det blev inte ens mycket disk!


Så det gick väldigt fort att diska undan allt.


När bakandet var klart så åkte jag, Aite, mor & far, till min syster i Leipo.


Där serverades det gott fika!


Aite och Barffas var snälla med varandra.


Min syster hade nästan alla sina paket klara. Paketet som är närmast på bilden är till mig, spääännande!


När jag & Aite kom hem från Leipo så vilade vi lite grann. Sen började jag laga mat. Jag gjorde en extra stor laddning med kycklingmojja.


Det här kan jag äta som lunch halva veckan minst! :P


Middag för 1 person.


När middagen hade landat i magen åkte jag förbi mor & far och snodde deras mini-julgran. Den är typ en meter hög, men jättefin ändå. Ikväll har jag klätt den med guldiga kulor och pärlor :)


Guldkula! :)


Jag klädde hunden också. Han blev dock inte så lycklig... Som ni ser..


Det var min dag det :)
Nu tänkte jag slå in lite paket.
Efter det blir det hundrastning och sen bädden.

/H

*Gääääsp*

Svartvitt:


Aite-Baite


Fram..


..och tillbaka :P


Ibland syns han knappt..
Allt man ser är 2 svarta ögon och en nos :)

Dag 10 - Ett annat ögonblick

Jag orkar inte tänka ut något nytt ögonblick :PDag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 09 - Den här månaden

Den här månaden (då syftar jag på den kommande månaden) kommer bli hektisk. Julen ska ju vara lugnt och mysig enligt min mening men jag kommer jobba "hela dan, varje da" fram till.. ja, i januari någon gång när rean är över. Menmen.

Utöver jobb så har jag lite smått och gott att se fram emot faktiskt:

- Stockholms Hundmässa 17-19 dec. Ska bli riktigt skoj eftersom jag aldrig varit där. Över 6000 hundar var anmälda till utställningen. Tydligen så är det massa annat spännande som händer också. Rastorg, försäljning osvosv. Spännande. Så ska jag självklart heja fram vår alldeles egen Stina som ska tävla i Juniorhandling (SM!!!). Fränt :) Negativt: Aite ska inte med och jag har ångest.

- Dagarna innan julafton. De brukar alltid vara så mysigt då. Faktiskt så är det först dagarna innan som jag verkligen kommer i julstämning. Jag är hela familjens paketinslagerska. Vi brukar dricka glögg om kvällarna och bara mysa på!

- Uppesittarkväll 23 dec. Jag tror faktiskt att jag ska satsa på att spela bingolotto då, det är ju mys :) Kanske skulle höra om det är några fina flickor som vill spela med mig? :D

- Julafton!!! Trots att jag jobbar så är ju julafton typ årets höjdpunkt ;) Jag jobbar bara mellan 9 och 13 så det är lugnt. Det är ju ändå först efter det som man gör saker.. typ kalle anka, god julmiddag och presentöppning :)

- Juldagen! Då är jag ledig. Kanske blir en sväng till farmor och farfar då? Jag vet inte än. Men något som är säkert är att det är utgång för hela slanten på kvällen. Jag tänkte köra favorit i repris från förra året och bjuda in några nära och kära hem till mig på middag och förfest. Wihoo!

- Nyår! God mat, raketer. Ska spendera mitt nyår med familjen och min älskade Aite. Aite var ju så liten förra nyåret så jag vet inte riktigt hur han kommer reagera på alla raketer. Alltså är det bäst att vara hemma med honom :)

- Någon vecka in på det nya året ska jag till Kalix och hälsa på Elin :) Ska jag berätta en hemlis? Jag har en ny tatueringstid bokad i Kalix tills dess. Elin ska tatuera mig så jag tänkte följa med. Får dock se om jag utnyttjar min tid eller inte. Måste komma på vad jag ska göra först :P

Ja, det var väl det jag har att se fram emot den här månaden :) Känns ändå som att tiden bara kommer att rusa iväg och snart sitter jag här och skriver 2011 :P


Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dålig uppdatering, jag vet!

Nu är jag iallafall frisk och kry. Och när man blir frisk så är det bara att återgå till jobbet. Det känns som att det är det enda jag gör just nu. Jobbar.. tur att det är kul :P Men jag har så dåligt samvete så att jag till och med drömmer mardrömmar på nätterna. Jag hatar att Aite behöver vara ensam så mycket. Och jag hatar att mina föräldrar måste vara med honom så mycket. Aite är mitt ansvar, min hund. Men mamma och pappa ser ju seriöst honom mer än vad jag gör. Nåväl, nästan iallafall. Jag vet att de gärna har honom hos sig men det känns ändå jobbigt. Usch..

Förhoppningsvis så känns det värt det när pengarna kommer i januari.

När jag blir stor ska jag verkligen ha ett jobb där jag kan ha med Aite. Eller, fel ordval, jag vill inte bara "ha med honom" utan jag vill att han ska få vara med mig under dagarna. Jaja, 4 veckor kvar sen får jag mer tid till min hund igen.

OM det hade varit sommar nu så hade det inte känns liiika jobbigt. För då hade jag kunna spendera min lediga tid ute i det gröna, på agilityplanen eller längs något promenadstråk med Aite. Nu blir det väldigt lite stimulans, tyvärr :/

HOJJAAA....

Dag 08 - Min favoritfödelsedag

Jag tror att en av de roligaste födelsedagarna var när jag var lite yngre.. typ 10 år kanske. Då skulle jag ha sleepover med några tjejkompisar. Vi var nog säkert 5-6 tjejer som träffades hos mig. Vi fikade, lekte massa lekar som man brukade göra. Ni vet, hela havet stormar, tidningsleken osv. Det slutade med att alla sov över. Det roligaste av allt är väl att jag filmade med våran gamla filmkamera lite då och då under kvällen och jag har fortfarande kvar den filmen, men har tyvärr inte lyckats titta på den ännu :/ Jag måste försöka få igång den, det hade varit väldiiiigt roligt att se ;)Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 07 - Mitt favoritminne

DEN VAR SVÅR!! Herregud.. vad ska man välja?
Jag skulle ju vilja skriva om första gången jag såg Aite för det är verkligen ett favvo-minne, men det har jag redan skrivit om. Det inlägget kan ni läsa här.

Istället tänkte jag skriva om min pappas födelsedag förra året :P haha. Jag började kolla bland gamla bilder för att komma på något minne och hittade den här:Vi firade hans födelsedag i våran stuga. Min syster gjorde en mycket lyxig "smörgåstårta" med sill och polarbröd. Jag har för mig att hon gjorde två stycken? eller om hon nu gjorde en.. Iallfall det som blev kvar ställde vi ut på golvet i ett litet förråd som vi har. När pappa sen skulle gå och ta en till bit så visade sig att det var andra än vi människor som tyckte om tårtan. Nämligen råttor! Det var råttspår och råttbajs runt om och i tårtan. Mums! Not. Haha, vi har iallafall skrattat många gånger åt "råttjävlarna".

Nu kanske det här inte direkt är ett favoritminne, men ett minne värt att minnas är det iallfall ;)Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 06 - Mina drömmar

Nu är det förmodligen inte drömmar som man drömmer på nätterna jag ska skriva om, utan sånt som jag vill ska hända i mitt liv. Men jag kan ändå berätta att jag sällan kommer ihåg vad jag drömmer. Och när jag väl gör det så är det inget märkvärdigt.

Men när det gäller drömmar i mitt livs levande liv, så är det kanske lite annat. Vi kan väl säga så här. Mitt drömliv ser väl ut ungefär på det här sättet:

Jag bor på ett ställe där jag verkligen trivs, i ett fint nyrenoverat hus. Jag har en faaantastisk man som är mig trogen. Jag har några fina och väluppfostrade barn, ett gäng med hundar och egen kennel. Jag jobbar med något jag verkligen tycker om och brinner för. Jag har underbara vänner. Sist men kanske det viktigaste: både familj, vänner och jag själv får vara friska och leva lyckligt, utan större bekymmer :)

Sen finns det ju lite saker utöver som jag drömmer om. Typ att bli miljonär, få se världens 7 underverk osvosv ;) Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Vibri halsband?

Jag har länge varit lite sugen att beställa ett halsband (till Aite) från Vibri. Man får själv designa och bestämma hur halsbandet ska se ut. Men jag är så rädd att det blir fel.. typ att det blir för stort, för litet eller för brett! Eller att det helt enkelt blir fult :P Men det tvivlar jag på för alla halsband därifrån är väldans snygga och välgjorda.Jag har suttit hur länge som helst på hemsidan nu iallafall och försökt komma på hur jag vill att Aites halsband ska se ut.. OM jag nu beställer ett. Det kan ju få bli en julklapp till honom (mig!).

Jag har försökt knåpa ihop några hemskt fina bilder på hur jag har tänkt mig att halsbanet ska se ut. Jag tror ju att det är snyggare med zebra-mönster till Aites vita päls. Men leopard är ju snyggt ;) haha.

1.

2.

3.

VAD TYCKER NI?!?! HJÄLP MIG! :)
Kommentarer tack!

Sen har jag en fråga. Halsbandet han har nu är runt 3 cm brett.
Ska jag köra på samma eller ta 4 cm?

Det står på vibris sida att det är bra med ett bredare blablabla..
Men jag är rädd att den blir för bred och bara är i vägen?
Med tanke på all hans päls också.
HM.

Julklappsinköp - check

Nu har jag suttit här på nätet och kikat runt lite. Jag har även klickat hem de sista julklapparna. Så nu är alla julklappar färdiga! Skönt :) Den enda jag måste köpa något till är väl Aite.. Tror att han ska få ett stoooort ben, men skvallra inte åt honom! ;)

Mysteriet på Greveholm

Inatt har jag sovit som en stock tack vare alvedon. När febern steg så där upp emot 40 grader så kände jag att det var bäst att ta 2 alvedon. Sen har jag sovit som en stock hela natten. Skönt. Och jag verkar fortfarande vara feberfri :)

Vet ni vad jag ska göra idag? Jo, sånt som man gör när man är sjuk. Jag ska kolla film! Och inte vilken film som helst.. Mysteriet på Greveholm! Kommer ni ihåg? Det är ju den där gamla julkalendern! :) hihi. Mysigt.

Aite ser lite smått uttråkad ut dock men jag tänkte ge honom något att aktivera sig själv med :)

Nu ska jag slå igång filmen!! :D

Dag 05 - Min handväska

Min handväska ser ut som skit. Inte till utsidan, utan det ser ut som skiiit i den :P Jag kastar ner ALLT i den och utan min handväska känner jag mig naken, exposed, rädd..
Iallafall, detta är på ett undefär vad som finns i den:
- Jobbnycklar
- Puder + puderborste
- Börs
- Bepanthen
- Lypsyl
- Handkräm
- Tamponger
- Alvedon
- Pennor
- Gamla inköpslistor
- FM-sändare + USB-minne
- Fjärrkontroll till FM-sändaren
- Toy
- Typ 3 olika sorters armband

Ja, det är väl i stort det som finns, sen innhåller den väl massa småsaker också.. och skräp. Fy på mig!Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Voivoi, sjuk igen?!

Blä!!!!!.. för att vara sjuk. När jag vaknade imorse kände jag mig trött, men i övrigt pigg och kry. När jag kom in från morgonprommisen med Aite så kände jag att jag började frysa, få ont i magen och blev allmänt hängig. Just innan jobbet så var magen så kass att jag fick lägga mig i hallen i fosterställning för att det skulle göra mindre ont. Nåväl, kämpade mig till jobbet och orkade med två timmar där. Jag fick dammsuga med dunjacka och vantar på :P När chefen kom så sa hon att jag såg helt förstörd ut och bad mig gå hem :P Det var nog lika bra.

Nu ligger jag med yllekallingar, mjukisbyxor, långärmad tröja och fleecetröja under täcket. Jag har iallafall kunna ta av mig vantarna nu ;) Min übergulliga pappa har varit ute och rastat Aite och kommit med lite mat till mig.. som jag inte fick i mig så mycket av, menmen :P

Nu ska jag sluta klaga och ta tag i min lilla lista som jag är väldigt dålig på att skriva. "Ses i nästa inlägg" ;) haha, om man nu kan säga så?

/EnSjukling

Dag 04 - Det här hade jag på mig idag

Eftersom jag har varit lite seg med den här listan så får det helt enkelt bli 3 inlägg idag. Dag 03, Dag 04 och Dag 05 får alla skrivas idag. Då är jag ikapp :P haha. Så nu tänkte jag skriva om vad jag har på mig idag. Det är inte en vacker syn kan jag berätta.

Eftersom jag är ledig så passar jag på att vara ofräch och ha på mig mjukiskläder. Jag har även varit ute och promenerat trots att det är -20 så mina kläder måste dessutom vara varma.

Iallafall. Detta har jag på mig:
- Underställ (Craft, långkallingar och tröja)
- Plysch mjukisbyxor (LJUSBLÅA!!!)
- Svart fleecetröja
- Sportsockar
- Underkläder (Piecestrosor och en sport BH)

Det var allt. Så har jag även haft på mig täckisar, promenadkängor, dunjacka, mössa, vantar och halsduk :)Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 03 - Ett ögonblick

Alltså jag vet, jag var helt värdelös på den här listan. Jag har försökt börja skriva på "Ett ögonblick" typ 5 gånger men aldrig kommit någon vart. Vad ska jag skriva? Det finns så många ögonblick som etsat sig fast i minnet på mig. En del viktiga och livsförändrande och andra bara ögonblick som vilket annat som helst. Nu har jag iallafall kommit på vad jag ska berätta om. Eftersom det här en blogg med hundinriktning så vill jag ju berätta för er hur det kom sig att jag skaffade hund, alltså vars det hela började.

Jag har ju vela ha hund hela mitt liv men på grund av att halva familjen är allergisk så har det helt enkelt inte fungerat. När jag var liten har jag gått ut med grannens hund. Jag har gått fram till alla som haft hund och frågat vad den heter, vad det är för ras och om jag fick klappa den. I mitt rum hade jag en massa poster på hundar. Jag ritade hundar och lekte hund när jag var liten. Så jag har helt enkelt alltid velat ha hund men någon gång där så insåg jag nog att det inte skulle hända.

När jag flyttade hemifrån så var det som att jag inte ens tänke på att skaffa hund. Tanken på att det inte skulle gå fanns nog hela tiden i huvudet på mig. Hela mitt liv har jag ju fått höra att "Nej, vi är ju allergiska". Och när jag flyttade hemifrån så kopplade det liksom inte att nu var jag ju fri att göra vad jag ville. Förrän en dag.. När jag och mamma satt och pratade om att jag tyckte att det skulle vara så ensamt i längden att bo själv. Då sa mamma "Du kan väl skaffa hund?"

Från det ögonblicket så fanns tanken på hund hela tiden i min hjärna. Till en början så tänkte jag hela tiden att "Nej, det går inte.." men när jag hade tänkt igenom det hela en miljard gånger så började jag inse att det visst kanske skulle funka. Jag började kolla runt på nätet, prata med folk som hade hund, läste om olika raser och titta på hundprylar. Jag var ju helt klart fäst i tanken vid att äntligen få den hund som jag alltid drömt om.

Idag, ungefär 1 år och 5 månader senare så sitter jag här med världens bästaste hund (lite hormonell bara) och är världens lyckligaste. Allt tack vare mammas kommentar! Så det ögonblicket glömms inte bort.Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Dag 02 (en dag försent, jag vet!) - Min bästa vän

Min bästaste vän i HEEELAAA världen heter Elin Hansson Palo. Hon bor i Kalix (tyvärr). Jag har känt Elin sen förskolan, alltså när vi var 6 år. Vi har alltid varit vänner under vår uppväxt men umgåtts i perioder. Vi gick grundskolan tillsammans men när vi skulle börja 7:an så flyttade hon och hennes mamma till Kalix. Avståndet har inte spelat någon roll för oss, visst hade det varit roligare att ses lite oftare men det har gått bra. Ett tag där så träffades vi nog bara en gång per år, men nu på senare tid så har det blivit åtminstone ett par gånger om året. Trots att vi ses så sällan så märks det inte.. för när vi väl ses så är det som om det var igår. Elin är nog den enda som jag litar på till 110%. Jag vet att om jag säger något i förtroende till henne så stannar det där.

Alla borde ha en Elin Hansson Palo. Hon är helt enkelt den bästa vännen man kan ha. Hon är ödmjuk, en bra lyssnare, rolig, förstående och lite smått galen emellan åt. Elin skulle aldrig döma mig för något jag gjort eller inte gjort. Hon bara lyssnar, nickar på huvudet och säger något som gör det hela bättre. Hon är helt enkelt världens bästa :) Älskar dig Elin!


Elin & Jag i gungan


Elin & Jag på Luleåkalaset -06


Jag & Elin åker madrass på Dundret 2006


Elin har färg i håret, Luleåkalset -07


Elin rensar toastolen när det blev stopp. Vi var i min syster lägenhet i Östersund, ensamma! Vad skulle vi göra?


Elin är bakis. Lägg märke till den omplåstrade tån. Hon fick skavsår under kvällen och gick till röda korset för att få hjälp! HAHA.


Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

Bilder från sushikvällen:


Surimisticks och lax


Avokado, mums!


Linda skär avocado och Stina glor


Anna visar hur grisig man blir om händerna när man gör sushi


Färdigt!


Mums! ;)


Matdags!


Anna hade med sina tjejor


Tindra och Enya har dragkamp med Aites leksak


Enya och Aite (som jag fick platsa då och då för att han är lite väl kär i Enya).

Inte nu!

Tanken var ju att jag skulle skriva om min bästa vän idag. Men jag orkar verkligen inte. Det är verkligen dags att sova! Så det får bli morgondagens inlägg. Plus att ni kommer få se bilder från sushikvällen! :) Jag har ju nämligen ätit smarrig sushi idag :)

Godnatt!

Dag 01 - Om mig

Ja, då var det dags att börja denna listan då. Helena heter jag (Nähääää?!). Som om ni inte visste det redan :P Visste ni det inte så måste jag säga att ni är lite smådumma. EnHelena.blogg.se säger väl allt? Jag är 20 år ung. Jag bor i en lägenhet mitt i Gällivare tillsammans med älsklingsvovven Aite. Jag har en mamma, en pappa och 3 syskon. Sen har jag en ganska tjock släkt också.. som jag tyvärr inte träffar allt för ofta. På gymnasiet läste jag Natur och före det gick jag på Hedskolan. På min fritid tycker jag om att träna hund, pyssla, umgås, fota och äta god mat :P Det får räcka för idag! /HDag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

En halv månadslista

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

Sånna här listor florerar just nu på alla bloggar. Jag tänkte också göra en sån. Alltså, man ska skriva om en specifik sak varje dag. Men jag tänkte göra om listan lite grann och bara ta det jag VILL skriva om :P Det passar ju dessutom bra att det är 1/12 idag.. hehe. 
Så här ser MIN lista ut:

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 – Ett ögonblick
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Min favoritfödelsedag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Ett annat ögonblick
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats

En halv månad! :) Passar mig mycket bättre.
Jag startar.. NU!

Världens sötaste hårboll:


Aite sitter i bilen och skäms :P


Sömntuta!
RSS 2.0