Bevakning

Hejsan alla! :)
Vet ni vad jag gör? Sitter här vid datorn med nymålade naglar.
Jag försöker hålla mig pigg och vaken för klockan 23:45 ska jag åka och hämta upp Anna. Sedan åker vi tillsammans upp till Dundret. Gällivare Hundungdom har tagit på sig att sköta bevakningen nattetid nu under snöyran. Våran uppgift är att vakta material och sånt :) Så vi har delat upp nätterna på några pass. Jag och Anna har alltså första :P Vi ska vara där mellan 00-03:30. Känns lite småtungt men vad gör man inte för klubben :)

Iallafall så tycker jag att det känns onödigt att gå och sova. Så jag tänkte göra sånt där som jag faktiskt hade behövt göra på någon annan tid annars.. och helst innan lördag :P Det är alltså: julpynta, måla naglarna, plocka ögonbrynen, städa, skriva en inköpslista, lämna "festvarnings"-lappar i grannarnas brevlådor.. ja. Hm. Får väl se hur mycket jag hinner på 2 timmar :P Jag har ju börjat starkt. Naglarna är snart snygga och färdiga! :) Sen tror jag att jag tar tag i pincetten och går lös på mina ögonbryn. Kanske hinner jag stryka och hänga upp julgardiner också?

Bäst jag sätter igång.

Här får ni en bild på Stina och Anna från förra året när vi hjälpte till med bevakningen på World Cup :)

Emma & Elvis:


Idag har jag varit i Sandviken med Emma & Elvis :) Blev en massa fotande och båda skönheterna lyckades fastna på bild! ;)

Skogspromenad med Barffas:

Nu blir det beställning av canvas!

Hälften gissade rätt och hälften gissade fel! :P I förra inlägget är alltså nummer 2 Aite och nummer 1 är hans fina mamma Chanel! :) Men visst är de lika?

Nu har jag ett litet dilemma. Jag ska beställa en canvas tänkte jag. De har 50 % rabatt så man måste ju passa på :P 60x90 cm blir det nog. Jag har ju funderat på det tidigare men inte riktigt haft råd så nu måste det ju bli av! :) Dessa bilder väljer jag mellan:Jag skickade iväg en beställning till spiritsart (där jag fått presentkort på en målad tavla) för mer än tre veckor sen. Jag har fortfarande inte fått något svar eller någon bekräftelse på att hon mottagit min beställning så jag har ju ingen aning om den blir gjord eller inte :S Måste väl höra av mig igen snart och se om hon fått beställningen. Till den tavlan valde jag ju den här bilden:Om jag inte får någon tavla därifrån så är ju den här bilden helt klart en kandidat också, men jag måste ju räkna med att jag får en tavla så :P

Aite & Chanel eller Chanel & Aite?Vem är vem? :) Den ena är Aite och den andra är Aites mamma Chanel. Kan ni gissa vem som är vem? :P

Jag har ju varit i stockholm i helgen så då passade jag på att hälsa på Aites uppfödare! :) Träffade Aites mamma Chanel, halvsyster Blasie och mormor Mysan! :)

Reflex

Idag kom Aites nya reflexväst som jag beställt åt honom :) Hans gamla har börjat bli dålig i kardborrbandet.. och sen så är ju reflex en "färskvara", alltså blir den sämre med åren. Nu har iallafall den nya kommit. Jag beställde från Sveriges Hundungdom. De hade erbjudande precis när jag beställde så den gick bara på 29 kr (med frakt och allt!!). Den satt perfekt och var superfin :) Här under ser ni hur den ser ut:
Och sjävklart var HU loggan på ryggen:

Eftersom den var så billig och bra tänkte jag precis gå in och beställa en till så att jag har en extra.. Då hade de självklart hunnit höja priset! :P Typiskt.

Sthlm om en vecka!

Om en vecka vid den här tiden sitter jag och Elin på flyget som ska ta oss till stockholm! :) Det ska bli så himla roligt. Ser verkligen fram emot det. Det är nog snart ett år sen jag var i huvudstaden :) Och nu blir det 2 ggr på väldigt kort tid :P 11-13 november och 9-11 december :) kul!

Vet ni vad jag fick förfrågan om igår? :P
NSD frågade mig om jag ville bli intervjuad till ett "Hemma hos" repotage som ska komma ut i tidningen Extra som delas ut i Gällivare och Kiruna :) Klart blev jag ju sugen men jag tackade nej i slutändan :)

Senaste sidan i Aite-boken:Gjorde denna för ett tag sen :)

Hästdag

Stall-Helena?

Imorgon är jag ledig! Och vet ni vad jag ska göra då? :) En massa roligheter. Först ska jag och Therese till BHK Malmen på "studiebesök" ;) Jag ska vara kontaktperson i hundgården i helgen och har aldrig ens varit in i hundgården så jag ska alltså dit och titta och lära mig lite :P Och Therese ska också få lära sig :P

Efter det ska vi till stallet! Emma frågade om jag ville komma och fota henne och Stephenie när dom rider :) Ska bli jättespännande. Det här med hästar är ju lite skräckblandad förtjusning hos mig :P Har iallafall laddat kameran och bytt till zoomobjektivet så jag redo.. och kan hålla mig på lite avstånd ;) hehe.

Sen mot kvällskvisten ska jag laga kycklingmojja till familjen som ska komma hit på middag! :)

Bilder från stallet kommer alltså i veckan ;)

RSS 2.0