Morgonprom i dimman:

Imorse var det dimmigt. Men det var riktigt friskt och skönt i luften. Lagomt kyligt. Jag och Aite promenerade en bit mot malmberget, svängde sedan av och gick runt och tillbaka mot gällivare igen. Vid ett ställe så såg jag att det gick en stig bakom ett bostadsområde. Jag tänkte att den där stigen säkert gick hela vägen bakom alla hus så jag började gå efter den. Självklart så delade sig stigen i två mindre stigar. Jag valde fel. Gick en bit på massa småstigar och tillslut insåg jag att jag inte skulle komma vidare. Detta irrande ser ni på bilden högst upp :P hehe. Iallafall så bad jag bara Aite visa mig tillbaka och sedan valde jag den andra stigen istället som ledde oss rätt! Jag skyller virrandet på dimman :P Skön promenad!

Jag hade hoppats att det skulle ha kommit snö under natten för de har lovat 1 dm snö idag. Det hade tyvärr inte gjort det men nu snöar det som bara den istället. Det fullkomligen vräker ner! Men det lär väl smälta bort lika fort..

Blöt hund spanar:

 
Har lyckats hinna med att fota en hel del den senaste tiden och Aite är ju den som i första hand hamnar på bild.. som ni kanske har sett?

Här är han blöt och sommarfin men jag tror att både jag och Aite längtar lite efter snön.. inte mörkret men snö!

Alarmhunden:

Blöt hund:

Strandbus:


 
Min lilla U-båt! :)
Bilderna är tagna i början på augusti

Provkör mobilen :)

Måste ju testa blogga från mobilen :) kanske gör att jag kommer att skriva lite oftare? :P

Nästan 10 månader sen sist!

Oj vad tiden går fort när man har roligt.
Bloggen har helt klart varit lagt på is.
Väldigt länge också, nästan 10 månader!
Jag blir lite nostalgisk och funderar på att börja blogga igen.
För nu har jag ju tid!

Jag har nämligen under det senaste 10 månaderna hunnit med att sluta från mitt gamla jobb, få ett nytt jobb och jobbat på det i 4 månader och nu det senaste som hänt är att jag istället för att jobba har börjat plugga.
Jag pluggar till Bergtekniker :) Väldigt kul än så länge!

Nu ska jag gå och försöka få i Aite lite mat :)
Få se om jag lyckas ta upp det här bloggandet igen ;)
 
/Helena & Aite
RSS 2.0