Blä, blä och blä!

Det är så typiskt.. när allt går bra så ska det självklart vända och bli dåligt igen. Aite har ju mått riktigt bra nu under hela hösten i stort sett. Han har haft någon släng av magsjuka och lite diarré men knappt några kräkningar alls.. Tills nu. Nu verkar det ha satt igång igen. Jag blir galen av att inte veta vad som är fel?! Måste kanske ringa till veterinären och prata lite.

Iallafall.. Det som har hänt nu är att kräkningarna han hade när han var yngre verkar komma tillbaka. Det är samma visa hela tiden. De senaste typ 2 veckorna har han kräkts nästan varje morgon. Bara lite grann och det kommer bara upp gult slem :S Resten av tiden mår han bra.. det är alltså bara på mornarna han mår dåligt.

Inte nog med detta. Vet ni vad jag också börjar märka? Aites annars så svarta och fina nos är inte lika svart och fin längre.. Den har blivit lite gråare och helt enkelt blek. Jag får väl hoppas att det inte är något allvarligt, utan bara sån där vinternos eller vad det nu kallas. Hm.


Jobbigt iallafall.. Jag önskar att Aite kunde berätta vad som är fel :(


Kommentarer
Therese

Det är alltid lika tråkigt när hundarna är sjuka. Hoppas att ni hittar någon lösning!

Det kanske är fodret som är problemet? Har hänt mig men de försvann direkt när jag bytte foder åt honom.

2011-01-06 @ 18:24:46
URL: http://jothema.blogg.se/
Kadja

Det är nog ingen fara, de spyr galla för att magen är tom. Men kontakta vet ändå. Googlade lite och hittade flera länkar, bifogar en av dem: http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=688851

2011-01-06 @ 19:14:18
URL: http://trojasmatte.blogg.se/
linn

Usch då :( hoppas det löser sig!

2011-01-07 @ 00:04:21
URL: http://blacksunshine.bloggplatsen.se
linn

Usch då :( hoppas det löser sig!

2011-01-07 @ 00:04:48
URL: http://blacksunshine.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0